SENZ Finance adviseert vastgoedbeleggers, vastgoedontwikkelaars en aannemers bij het (her-) financieren van vastgoed. SENZ Finance opereert vanuit een geheel onafhankelijke positie en behartigt uitsluitend de belangen van haar opdrachtgevers.

De initiatiefnemers van SENZ Finance zijn André Steppé en René Zonneveld. André Steppé heeft zich vanaf 1997 in diverse functies bij Westland/Utrecht Hypotheekbank en ING Real Estate ontwikkeld tot specialist in het financieren van commercieel vastgoed. René Zonneveld is financieel planner en sinds 1999 directeur en eigenaar van Zonneveld Finance met als hoofdactiviteit het financierien van woningen.

De kwaliteit van SENZ Finance is gebaseerd op drie pijlers:

- creatieve financieringsoplossing: SENZ Finance zoekt de meest passende financiering voor haar opdrachtgevers, waarbij het vinden van “out of the box”-oplossingen standaard is. De wensen van opdrachtgevers en niet het productaanbod van financiers zijn uitgangspunt voor advisering.

- persoonlijke service: SENZ Finance staat voor een persoonlijke benadering en biedt naast slimme, op de situatie van opdrachtgevers aangepaste financieringsoplossingen, ook het gemak dat administratieve zaken rond het afsluiten van financieringen of mutaties in financieringssportefeuilles snel en adequaat worden afgehandeld.

- onafhankelijk advies: SENZ Finance handelt 100% vanuit het belang van haar opdrachtgevers. Om dit in de praktijk waar te maken betalen opdrachtgevers voor de dienstverlening van SENZ Finance en niet financiers.

Uiteraard behandelt SENZ Finance de (financiële-) gegevens die haar worden toevertrouwd met de hoogst mogelijke integriteit en discretie. Voor ons zeer vanzelfsprekend maar toch belangrijk genoeg om expliciet te benadrukken.